knitting crochet knit hand work made  knitters

Makine ile KARANFİL motif yapımı 2

Posted by: örgü modelleri in





ÖRGÜ Plakası ile MOTİF YAPIMI - KARanfil Motifler...


ÖRGÜ Plakası yada diğer deyimle ÖRGÜ Makinesi İle Motif Yapımını Öğrenmek ve Örmek İSteyenlere...


KARanfil Motif Yapılışını detaylı resimleri ile öğrenmek ve Örmek son derece basit.


Tüm detayları ile Motif nasıl örülür? İşteee.....







Bu Motifi örmek için Makinenizin ortasında çiçek motifi oluşturan kısmı olmamalı... Gördüğünüz üzere toplam 3 çeşit kare motif gösterdim. Sizlerin bulduğu değişik teknikleri bizlerle paylaşaırsanız sevinirim.



Ve yine knitting sayfalarından yaptığınız MOdelleri yorum kısmına sayfanızın linki ile birlikte htpp://sayfaadınız.blogcu.com gibi örneğin; modellerinizi takip etmek ve görmek bizi sevindirecetir.



Yine diyelimki bunu tamamen evimizdeki malzemelerle yapalım dedik :) Bir kaç cam çivisi ile nasıl olur ? Size bir tavsiye çivilerin başından ipleri çıkarmak zor oluyor. Çivileri sonuna kadar çakıp, diğer taraftan çıkmasını sağlayın ve bu yüzü Örgüde kullanın....





Bu Motiflerle bir çok örgünüzü süslemeniz örgülerinize çok zarif bir hava katacaktır. Örneğin yastık, Karyola örtüleri, Pike Takımları, Çanta Modellerini süslemek için kullanabiliriz.bir çok modeller üretebiliriz. Çantalar çocuk odaları iiçin Halılar, Paspaslar, Değişik Kırlentler ( Yastıklar yani :) Hırkalar, Paltolar, Montlar Örmek çok zevkli olacaktır...




This entry was posted on 13:00 and is filed under . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Kaydol: Kayıt Yorumları (Atom) .

0 yorum

Yorum Gönder