knitting crochet knit hand work made  knitters

ÖRGÜ Makinesi ile motif YAPIMI 10 _ Düğmeli Göbek :)

Posted by: örgü modelleri in




Değişik teknikleri inceleyiniz.Makineniz ile Basit sarma tekniği ile göbek kısmı farklı renkte ipimizi sarıyoruz. Knitting  flowers... loom











Değişik teknikleri inceleyiniz.Göbek kısmı düğme ile şekillendirerek elde edeceğiniz Motifler örgülerinize oldukça şirin bir hava katacaktır. 











Değişik teknikleri inceleyiniz. Düğmenin ortasına diikeceğiniz bir kaç kum boncuk (beads) Minik pırıltılarla çok zarif duracaktır.










Değişik teknikleri inceleyiniz. Diğer teknikler ve MOdeller için lütfen bloğumu gezmelisiniz. Her daim dergi tadında Modelleri bloğumda arşivledim. Örmek istediğinizde muhakkak zevkinize uygun bir şeyler bulmanız mümkün. Sağlık sorunları nedeniyle biraz ara verdik ama kaldığımız yerden devamm....Sevgiler dostlarım...
Değişik teknikleri inceleyiniz. Çocuklar için son derece güzel SAÇ TOKALARI yapmak mümkün. Yada üzeri bu Motiflerle süslü bir kalemkutu... Ne dersiniz Hayallerinize kim sınır koyabilir ? :)

This entry was posted on 13:17 and is filed under . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Kaydol: Kayıt Yorumları (Atom) .

0 yorum

Yorum Gönder